Konu yanlışlarla dolu
suspensiz diye bişey yok ummadığın kelimelerden telif yersin haydi nakavt (next quit) diye saçma bişeyden telif yemişliğim var
aşırı rekabet var o fiyatlara satış yapmak kolay olmuyor bir çoğu $13 (0 kar) $15'e satıyor ortalama satış fiyatı ise $16 civarı bakayım 16ya ne kazandırıyor 2.22 kazandırıyormuş
davetiyeler şimdi nasıl bilmiyorumda eskiden 6 ay 1 yıl bekleyenler oldu
son olarak satılan hesaplarında kapatılma riski var
Suspendsiz dediğim kısım aslında klasik bir amazon satış hesabında görülebilecek suspend olayları burada yok demek istemiştim( ama belirtmeliydim haklısınız) ki konuda belirttiğim gibi ürün yüklemesine yardımcı oluyorum ve kaliteli trademarksız ürün yükleme konusunda bilgiler veriyorum
Ayrıca next quit keşke trademark sorgulatsaydınız zira 2017 ye kadar trademarklıymış ( tmsearch.uspto.gov bu siteden sorgusu yapılabilir.)
Ek olarak belirttiğiniz fiyatlandırma bir satış taktiğidir şöyle anlatayım yeni açılan bir hesap için 10 ürün yüklemeye kadar izin var ve bu ürünlerin başta 19 dolara gitmesi zor o yüzden ilk ürünleri minimum karda tutup tier artırmak öncelikli olmalı sonradan gelen satışlarla doğru orantılı fiyat artırımı yapılmalı . Ayrıca bu konuda benimle iletişime geçen herkese gerekli bilgileri verdim ama konuda eksiklikler var yakın zamanda düzelteceğim teşekkürler.