Bende müsadenizle bir soru sorayım.
2x - 3x gibi kaldıraçla litecoin 140 dolara geldiğinde girmek istiyorum. Hali hazırda spottan tuttuğum pozisyonum var. Yüksek kaldıraç hedeflemiyorum. Sorum;
Sigorta ödemesi komisyon ödemesi gibi ödemelerde var. 140 dolar 1 ay sonra 150 dolara gelse ben ödediğim masraflarla zarar mı ederim? Bunu nasıl anlayabilirim.
uzun vadelide margin önermiyorum.. ayrıca 3x'lik bir marjin cok emin olduğunuz durumlarda takip edeceginiz. zamanınız varsa denenmeli. Margin için için 4 saat 1 saat'lik zaman dilimlerindeki işlemler takip edilmeli genel analizde üst zaman dilimlerine cıkabilirsiniz. Uzun vadeli marjin risklidir.. Ayrıca koydugunuz paraya göre likitasyon düzeyleriniz belli olmakta. Biraz temel eğitim sart marjin için temel ve teknik analizin cok cok iyi ögrenilmesi gerekir. LTC için olumlu düşünce cok olması yanında sert bir düzeltme beklemekteyim ben o düzeltmede bende girecegim fakat o düzeltme bir türlü gelmedi. Ayrıca buraya yazdıklarım
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. AYRICA BİLGİNİZ COK YOKSA KESİNLİKLE SPOTTA TAKILIN MARGİN ÜZER.