parayı izole margin bölümüne aktarmadınız yüksel ihtimalle.. cros margin ve izole margin cok farklı bir durum. Ayrıca zararı bu kadar yükseltene kadar stop seviyesi koymalısınız aksi durumda üzülürsünüz. Benden tavsiye. Bu arada takip ettiğiniz yada kullandıgınız indikatorler varmıdır ? gelişi güzel yapmıyorsunuzdur umarım bu işlemleri. Ayrıca 3X üstü hep üzer.. bu işler şakaya gelmez.
ben add marjin yapınca alım yaptığımı düşünmüştüm sadece sermaye arttırmışım , revorme marjinden dalgalanma yaptıkça eklediğimi kısım kısım çıkarıp likidasyonu aşağıya çekip risk aldım. Çıkardığım parayla direk yukardan long açtım ve giriş rakamımı yukarı çekmeyi başardım. Eklediğim parayla 2 kere al sat yaparak 240 dolar gibi bir kar yaparak çıktım. Tabi çok eski değilim vadelide ama insan böyle böyle öğreniyor

çok fazla coini takip etmiyorum ilk 10 coin benim için yeterli oluyor çok derinlere inmiyorum. tr.tradingview.com buradan ciddi anlamda destek alıyorum. Çalışmalara bakıp tavsiyeleri okuyup yol haritamı çiziyorum. Takip ettim 1-2 kişi var ayrıca onlardan da ciddi manada birşeyler öğreniyorum.
www.moondicator.com burada da ayrıca üyeliğim var sinyaller ve hareketli ortalamaları takip ediyorum. Parçaları birleştirince küçük yatırımcı oluyorum

İşin derinine inmek biraz zaman ister oda zamanla olur gibi.