ejder126 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 12 yıllık üye olduğunuza göre ben sizin küçüğünüzüm siz daha iyi bilirsiniz elbet ama ben şimdi bile dolar kazanınca paranın gücünü görüyorum ne yazık ki kendi ülkemizde bile türk lirası kıymetsiz
Hocam USA da şirketim var. Amerika kıtasında sadece USA olayını ve orada ki iş çevrelerini iyi bilirim. Pandemi de USA da işler baya kötüye gitti. Pandemi sonrası hızlı bir toparlanma olur diye tahmin ediyorum.

Türkiye de dediğinize katılıyorum tabii ki. Maalesef ülkemizde yapılan işlerin bir kıymeti yok olduğu gibi paranın değeri de sıkıntılı. Türkiye'den USA, Avrupa ülkeleri, bazı Arap ülkeleri ve Japonya'ya işler yaptım. Hepsinde dil konusunda (tamamen hepsi sayılmaz) aracı arkadaşlar kullandım. Gerçekten işin zevkini alıyorsunuz ve para konusunda herhangi bir sıkıntı olmuyor. Artı adamlar bir şeyleri çalayım aynı scripti clonlayıp başka yerde kullanayım ayağına da girmiyorlar ki benim için en büyük değer işte budur.

Nacizane tavsiyem eğer ki işlerini orada tutturursan (ülkeleri iyi araştır) Türkiye'den oralara iş yap derim. Hiçbir şekilde korkmana da gerek yoktur. Ben 20+ yıllık bu piyasaların içerisindeyim.