@feyz; şikayet konusu açtınız ve kararımı verdim. Somut kanıt yok ortada. Sizinle geleceğine dair anlaşıp gelmemiş ve buna kafayı takmışsınız. Etik olmadığını söyledim. Parası olmadan projeyi öğrenmek istedi diye kimse dolandırı-cı olmaz. Bugün site satışlarında, site adresini isteyen herkes dolandırı-cı o zaman. Hukuki süreci başlattığınızı söylüyorsunuz. O halde yasal yollardan hakkınızı arayın. " Ben forumdaki insanların iyiliğini düşünüyorum " demeniz hiç inandırıcı değil. Konu içeriğinden olayı kan davasına çevirdiğiniz aşikar. Bir de ailesinin yanına gidip konuşmuşsunuz böyle bir şey için. Diyecek bir şey yok.

Bu arkadaş 8 yıldır forumdaymış. 1 tane negatif ticaret puanı var sadece. Bugüne kadar sadece 1 kez yasaklanmış. O da özel mesajda birine hakaret ettiği için 2 gün. Belki forum dışında dediğiniz gibi yanlışlar yaptı. Fakat forum içinde bir yanlışı yok. Belki yaptığı yanlışlardan pişman oldu. Kazanmak varken niye yerin dibine sokuyorsunuz. Ayrıca birine dolandırı-cı demek yasal olarak suçtur.

Alıntı
Hakaret suçu 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nda Şerefe Karşı suçlar başlıklı 125 ila 131. Maddelerinde düzenlenmiştir. Suçun temel şekline ilişkin 125. Maddesinde Hakaret :

"Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.”
Yönetim bir karar veriyorsa, kafanıza göre o kararı tanımamazlık yapamazsınız. Verilen karardan memnun değilseniz Coşkun Bey'e konuyu iletebilirsiniz. O da kesmezse, forumun çıkış düğmesine basarsınız. Ancak insanları bu şekilde rencide edemezsiniz. Uyarı olması için 1 hafta uzaklaştırıldınız. Geldiğinizde aynı tavra devam ederseniz, süre en az 1 ay olacak.