Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim satış konuma teklif verip ihale size kaldığında ödeme yapmayacaksınız, daha sonra gelip tekrar farklı bir satış konuma teklif vereceksiniz ve ben bunu kabul edeceğim? Size mantıklı geliyor mu?

İşlemi ben yaptım, bu konuda yeni kurallar için çalışıyoruz. Cezanızı çekmiş olabilirsiniz fakat mağdur ettiğiniz adamın sizi ihalesinde görmek istememesi çok normal.
İlk yaşanan olayı tabikide olsun istemezdim, benimde başıma gelse hiç hoşlanmayacağım bir durum. Olayın yaşanma şeklinde de kavga dövüşlük bir durumda yok ben kişiden ek süre istedim ödeme için kabul etmedi ve haklı olarak şikayet etti. Cezamı çektim.

İlk yazdığınız için haklılık payı mevcut ama sonuç olarak bu ihaleye katılamayacağımı gösteren bir kural yok. Böyle bir karar alınmasında(aşırı hızlı bir şekilde hemde) o kişinin nüfuslu yada moderatörler ile iyi ilişkilerinin olmasına bağlıyorum. Çünkü ilk durumda da bunu bariz belli etmişti. Hiç şikayet konusu açmadan bir yerlere yazmadan şak diye banımın yemiştim(ban yememe bir itirazım yok onu belirtiyim suçluyum). Belliki abimiz sayılıp seviliyor, kurallarda yazılı olmayan bir durum için bile aksiyon alınabiliniyor kendisi için.