Teknik analize göre olumsuz olduğumu belirttim. Çünkü her boğa rallisinde böyle abartı sayılar ve hedefler konuşuluyor. Belki 5-10 yıl sonra bu seviyeye varacak ama bu coin sert düzeltmeler yaparak ilerliyor geçmişte olduğu gibi. Burada kimse kahin değil ben sadece grafik yorumlarım bu zamana kadar yükselen tepe yaparken alın dedik dinlemediler. Bu saatten sonra da dinleyeceklerini düşünmüyorum. Ben iki taraflı alternatif veriyorum al-sat yap diyorum bu seviye üstüne çıkarsa olumlu çıkmazsa olumsuz bu kadar basit grafiğe göre böyle. Bitcoin yerine araştırıp güvenli sert hareketler yapmayan altcoinlerin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. Bu arada nereden girilirse girilsin bir risktir kendi yatırım analizinizi yapın kaç para kaybedebilirsiniz ? Maksimum tutarınızı belirleyin ve stopsuz ilerlemeyin.
Ya zaten bu işlerde garanti yok.
Mesela ben geçen hafta ettiğim zararın haddi hesabı yok.
Bazı arkadaşlar ni hevesle başlıyor bişeyler peşinde. Böyle konuları görüyor satıyor sonra geri alıyor falan yazık çok zarar ediyorlar.
Emin ol analiz grafik haberleri gelişmeleri takip eden yatırımcı sayısı bu sektörde %10 u geçmez gerisi hep kulaktan kulağa bilgilerle para bağlıyor.
Zaten olay başlı başına bi hayalden ibaret