ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hostingden alınan hizmet faturası sizin adınıza değilse ve söz konusu domain siz tarafından reglenmediyse sorun yok. eski mail adresim kısmını anlamadım sizin adınıza olan bir domaine sizden düştükten sonra mail açıp bir onaylama yaptırdıysalar zaten sizi ilgilendirmez. söz konusu domaini aldığınız tarihi ve sonlanma tarihini aldığınız kurumdan fatura talep ederek kanıt sunabilirsin . ad soyada göre bu işlerden bir kanıt çıkmaz. herkes birbirinin adına domain açabilir zaten bunu denetleyici bir mekanizma yok ki önemli olan hizmet ödemesini yapan kişi.
Dosyada hosting ismi de vardı. Üye olup ticket açtım zaten. Sordum. Savcılık istedi verdik ama sizin üyeliğiniz den değil ve sizin isminizi vermedik siz olmadığınız için dedi. Başka birini vermişler yani.

Sonra ben domaini geriye dönük sorgulattım 2 3 senelik. Yusuf diye biri reglemiş onun bilgileri var. Şuan da zaten gizlemiş bilgileri.

Yani bana uzanan tek kanıt benim adım soyadım var bide ip adresi var. Bende çözemedim olayı zaten hosting baskasının adınaysa benim ismim nası geçiyor bilemedim