destek ekibi veya acil durum ekibi bile yok şuan hocam
gidip dövelim falan filan da kimse demedi.
Sizin için basit bir durum olabilir anlıyorum ama projeler saatlerdir kapalı ve kimseden de ses çıkmıyor.
Bu durumda onlar mı haklı oluyor?
Siz daha önce hosting firması yönetmiş veya çalışmış olabilirsiniz veya olmadınız bilmiyorum
ama bence haksızsınız ve turhost da haksız şuan.
Haklı demedim, haksız da demedim. Sizi telkin ettim olur böyle şeyler sakin olun diye.
Ben 2008 den beri hosting firması işletiyorum, gece gündüz ekibimiz var aktif 7/24 kadro mevcut. Aynı zamanda yazılım şirketiyiz. Aynı zamanda r10 un geliştirici ekibindeyim, Türkiye Almanya Malta Ukrayna ABD ve İngiltereye yazılım ve sunucu hizmeti veriyorum.
Her firmaya oluyor ara ara downage bunun garantisi yoktur. Godaddy de geçen gün çöktü 1-2 saate ayağa kaldırdılar 2 sunucusunu. Oluyor bunlar.
Ama kalkıp kesin yargı ile direk vezir parmağı kesmekte aymazlıktır.
Sakin olun illaki monitörleri vardır acil durum telefonları vardır business müşterileri vardır uyarı gider. Yani siz istermisiniz sunucunuz kapalı kalsın müşteriniz rezil olsun?
Benim turhosttan bir çıkarım yok. Hatta tam tersi direk adamları karalayıp size hosting satmaya çalışabilirdim. Ama olabilir bunlar diyorum. Birisini savunmak böyle olmaz. Hele üstte yazan neo-iq arkadaşın düşündüğü gibi bişey asla olamaz.