Bir şeyler yazmak istiyorum ama dava falan edilirim diye çekiniyorum. Açıkçası yazdıklarınız bana doğru gelmiyor. İnternet aleminde kimse kimseye güvenmez. Hukuki yollardan da halledebilirdiniz. Onu geçtim haklı olabilirsiniz fakat konu başlığında bile çok kötü yazmışsınız. Biri hata yapar bunu adalet yargılar. Siz milletin içinde ezikledikçe ezikliyorsunuz. Ben bunu kendime yakıştırmadığım için yazıyorum. Adaleti yargı sağlar. Siz kendiniz uyguladıkça, forumda sürekli ezdikçe buna adalet diyemem. Yöneticilere söyleyip bunu halledede bilirdiniz. Kısa bir açıklama yapardınız detaya inmezdiniz. Sonuçta o arkadaş kötü olabilir ama savunduğunuz ailesi, kıyamadığınız ailesi hiç mi bu metinleri görmeyecek? Veya tanıkları bunları okumayacak mı? Siz onu değil ailesinide yakmışsınız. Keşke dava etseydinizde sadece kişiye sorun yaratılsaydı. Paranın veya hapisin çözemeyeceği şeylerde var bu dünyada. Saygılarımla...
düşünceleriniz için teşekkür ederim.
yazdıklarımın hepsi doğru, forum yetkilileri şahsın ailesine de ulaşıp teyit edebilir tekrar söylüyorum.
ben kişiye afedersiniz ne elimi kaldırdım, ne başka bir şey yaptım.. ki evet adaleti yargı sağlar.
konuyla ilgilenen yöneticiye mesaj attım ama cevap bile vermedi. ben de gelişmeler üzerine konu açmayı tercih ettim.
yasağının süresini uzatmasalar bile, 1 hafta sonra bu kişi forumdan başka birinin canını yakabilir. değil mi?
bunları bildiğim halde, buna izin vermeyi ben kendime yakıştırmıyorum.
dava durumunda sadece kişiye sorun yaratılmayacaktı. belirttiğim gibi hattı bile bir başkasının üzerine - ve o kişinin adına kayıtlı başka hat yok.
parada da değilim ben. paralık bir durum mu kalmış ortada.
bir kişi daha zarar görmesin diyorum. başka derdim yok.
kaldı ki, böyle bir tartışma ortamı yaratma amacıyla da açmadım konuyu,
sadece bilgilendirmek amaçlı açtım.
düşüncelerin için teşekkür ederim.
Bir polisi tanıyorsunuz , polnetten kişinin kişisel bilgilerine ulaşarak seni dava edeceğim diye şantaj yapıyorsunuz ve para istiyorsunuz ,kişi şikayetçi olursa polisi mesleğinden edeceğinizi bilin o halde şuan , şikayet konunuzun sonucunu gidin tekrar okuyun.
insanları burada rencide ediyorsunuz sizi şuan ikaz ediyorum, bu tutumunuzu bırakın zira ben bu yazdıklarınızdan dolayı sizi forum yetkililerine şikayet ettim. Siz muz cumhuriyetin de yaşamıyorsunuz o yazdıklarınızı tekrar okudum birilerini vururum kırarım diyerek tehdit ediyosunuz ve bu konuyu açıyorsunuz..
Ne insanlar var gerçekten.
polnet kayıtlarında geçmişe dönük kimin kimi sorguladığı çıkıyor, sistemin nasıl işlediğini gayet iyi biliyorum.
ama yanılıyorsunuz. polnetten veya başka bir sistemden sorgulatma yapmadık. şantaj derken? dilerseniz yarın pm ile hazırlanan dosyayı göndereyim.
tekrar belirtiyorum, bu kullanıcı 1 hafta sonra gelip başkalarını dolandırsa/kandırsa daha mı iyi? bu yüzden konu açtım nerelere çekiyorsunuz.
evet, o anlık sinirle insanın ağzından öyle cümleler çıkabiliyor. herkesin bir sabır sınırı var, hele hele dalga geçildiğini anladığında, zira sizin de vardır. ama yine de o tutumum doğru değildir, haklısınız.
Sorun şuki hem yatırım arıyorsunuz hemde bu kasar amatörce calısıyorsunız sizce bu normal mi büyüklerimiz bosuna dememiş iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye bu yüzden bence kendinizi de sorgulamalalısınız.
evet, kendimizi sorguladık ve bize de iyi bir ders oldu. teşekkür ederim.