aitsizbiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel prim kastınız bravo 👏 hem bşr babanın ve annenin içini acıttınız hemde sözde bir talebiniz olmamış.Suç bireyseldir bu arkadaş her kisme tanımıyorum ne suç işlediyse gidersin savcılığa suç duyurusunda bulunursun geri kalanı ise hukuki süreç çözer ama siz sırf egonuzu tatmin etmek için gidip ailesiyle görüşüyorsunuzli mjhteöelen elde ettiğiniz bilgilerde gayri hukuki yollardan temin edip gidiypr ve bşr ebeveynin sizin egonuzun karşısında boyun bükmesini sağlıyorsunuz.Çok yazık çok...
Ben de bu yorumları anlamıyorum.
Neyin primi?
Karşıya anne babayı almak benim için kolay mı oldu sizce? Özellikle yazıda da belirttim ki bak saat kaç olmuş hala uyuyamıyorum.
Kaldı ki, bu işin devamı olursa en çok zarar görecek kısım aile değil midir? Uyarmak gerekmez miydi?
Bu şahıs yarın gelip başka forum üyelerine de aynısını yapmasın diye uğraşıyorum. Prim kasılacak bir durum yok ortada.

Bahsettiğim bilgileri eski iş yaptığı kişilere ulaşıp sora sora öğrendim. Zamanında evine kargoyla hediye gönderen bile var forumda. Ardından 11880den de babasının numarasını aldım. Rahatladın mı?

Ben bu konuyu insanlar mağdur olmasın, bilgilensin diye açtım lakin böyle cevaplar gelecek ve tartışma ortamı oluşacak sanırsam. Konuya kilit isteği gönderiyorum.