Merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere yaşadığım ilginç bir hatadan bahsedeceğim. Ancak hatanın kaynağı benim...
MariaDB yapılandırmalarımı güncellemeden önce PSA başta olmak üzere veritabanlarının yedeklerini aldım. Malum pages'ler silinip yeniden oluşturulması gerekiyor. Yoksa geri dönülemez şekilde veritabanı patlıyor.
Ben yedekleri aldım, ayarları yaptım, daha sonra yedekleri yükledim. Herşey sorunsuz.
Daha sonra Plesk panelden bir domain yükledim sisteme. Ancakkk gelin görün ki yanlışlıkla konsoldan tekrar yedeği yükleye bastım

((
Doğal olarak PSA veritabanındaki eklediğim domainin gitmiş hali yüklenmiş oldu. Domaine ulaşabiliyorum ancak Plesk üzerinde görünmüyor.
Ne yapabilirim? Öneriniz var mı?
DÜZENLEME: Sorun çözüldü arkadaşlar. Database üzerinden elle eklemeye çalıştım ancak uğraşılacak gibi değil. Plesk Repair modülü varmış. Onu çalıştırdım. Web ve FTP Sunucuları aşamasında sorunu teşhis edip PHP yapılandırma dosyalarını temizledi. Ben de domaini yeniden ekledim ve sorun çözüldü. Dipnot: domain klasörünü silmedi. Sadece "madem veritabanında yok, yapılandırmalarda da işi yok" diyerek temizledi.