Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. Aklımda uzun süreçtir bulunan bir planı sizlere sormak istedim. Forumda bu tarz sektörlerde tecrübe sahibi bir çok insan görüyorum iyi yada kötü her türlü yoruma açığım. Tekstil şehrinde yaşıyorum ve bu şehirde yapmanın avantajlı olabileceğini düşünüyorum. Herhangi bir tekstil ürününe(tişört, bere, sweatshirt vb.) son trend tasarımlar yaparak, gençlerin tercihlerine uygun örneğin nba tasarımları, tiktok vs. platform tasarımları, gamer içerikli tasarımlar veya özgün hazırlanmış tasarımlar hazırlayarak bir adet dijital baskı makinesi alaraktan satışını gerçekleştirmeyi düşünüyorum. E ticarette tek tek satmaktan ziyade ürünleri tasarıma göre küçük veya büyük ölçekli toptan gerekirse markaya özel baskı şeklinde satmayı planlıyorum.
Böyle bir süreçte pazaryerleri, kıyafet mağazaları, e ticaret ile uğraşan satıcılar gibi kişiler hedef kitlem olması yönünde. Sizden ricam böyle bir sektörde ne gibi zorluklar ile karşılaşabilirim? Karşıma neler çıkar veya bu sektör bitti mi gelişen e ticaret ile birlikte yeni mi başlıyor bu tarz sorulara cevap arıyorum.
Sadece tekstil ürününü toptan alarak baskı maliyeti ve kar ekleyeceğim üzerine Denizli'de yaşıyorum ve tekstil sektöründe çok fazla tanıdığım mevcut onlar ile birlikte maliyeti düşürebilceğimi düşünüyorum. Bir dijital baskı makinesi alarak yola çıkmak sizce mantıklı mıdır? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.