instagram alanında tecrübeli arkadaşlara bir konuyu danışmak istiyorum. bir takı sayfam ve sitem var. aslında henüz 1 aylık bile değil ama geçen sürede bazı şeyler denedim ve istediğim sonuçları alamadım.
öncelikle tüm ürün çekimlerini kendim profesyonelce yapıyorum. cep telefonunu alıp 2 dakikada işi bitirmiyorum, büyük emek harcıyorum
ikinci olarak ürünler gerçekten kaliteli ve birçoğu el emeği
neler yaptım:
Türk organik denilen takipçilerden satın aldım, önemli bir kısmı takibi bıraktı, sipariş anlamında getirisi sıfır...
Çekilişten organik Türk takipçi satın aldım. Bir kısmı çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Kalanlar ise sessiz, ne beğeni ne satın alma, hiçbir getirisi yok..
instafly satın aldım. işe yarayan özellikleri var, beğendim ama çok uzun bir süreç bu sanırım. akmıyor ama damlıyor diyebilirim takipçi anlamında
bir iki instagramla ilgili e-kitap satın aldım, güzel bilgiler var ama vay be süpermiş denilecek kadar orijinal bir durum yok açıkçası
ve
instagramın kendi reklamlarından satın aldım ama burada hedef kitleyi, ilgi alanlarını vs tüm ayarlamaları çok detaylıca yapmama rağmen çok önemli bir dönüş olmadı
sorum şu:
instagram reklamlarında verimi arttırmak için ne gibi şeyler yapılabilir? deneme yanılmayla doğruları bulmuş arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
bir de ayrıca başkaca tavsiyeniz varsa okumak isterim. şimdiden teşekkürler..