onurbusar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba kendim ve danışmanlık yaptığım müşterilerin hepsi vergi veriyorlar. vergi vermeden zaten e ticaret firmalarına giremiyorlar. tedarik ettikleriniz ürünlerin bile faturasını istiyorlar sizinde kesmenizi istiyorlar. kısaca biraz zor ama instagram bir süre aylık 500 ciro kadar bir sıkıntı olmuyor sonrası sıkıntı
black_mirror adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet basit usul bile olsa fatura kesmelisiniz.
benimmuhasebecim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse size zorla şirket kurduramaz ancak bu işin yasal yolu elbette ki şirket kurmak
babil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam herkes kendinden sorumlu onlar vergi kaçırıp suç işliyor diye sende mi yapacaksın. Şirket açmadan yaparsan bu işleri sıkıntıya girebilirsin. 3 kuruş pasif gelir getireyim derken 10 kuruştan olma. Dikkatli ol!

Ortak bildiri: Umarım beni yanlış anlamadınız benim amacım vergi kaçırmak değil olur ya devletin sunduğu bir hizmettir ondan bilgi almak için yazdım malum herkes bilmeyebiliyor bazılarıda ortaya laf atıyor oda gelene kadar bin bir kelimesi değişiyor ondan yama gereği duydum.
Benim amacım sadece müşteri potensiyeli tutmazsa bu süreçte muhasebe giderlerim olacak +elimdeki mallar olacak onları da satana kadar felan derken zarara uğramış oluyorum ama bunu göze alarak hemn kurmayıp biraz sermaye ile başlayıp en azından kapatmak durumunda olursam bile sonrasında zora girmemek borça batmamak.