SATILDI
Site adresi: Sadece Ciddi alıcılar
Site için istenen fiyat: 500.000TL - Teklifler Konusulur
Sitenin aylık getirisi: Reklamlara göre değişir
Sitenin açılış tarihi: 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-Ticaret - Elektronik Ürünler
Günlük hit sayısı: 1K
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: özel
Yazılım lisans sonlanma zamanı: mayıs 2021
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Pazaryerleri entegrasyonu var mı : Evet
Cimri Entegrasyonu var mı: Evet
Daha öncede açmıştım ilanı. Birkaç teklif ve ilgilenen geldi ama anlaşabildiğim biri olmadı. İstediğim rakam ile devri gerçekleşmez ise kendim devam edeceğim.
Merhaba Arkadaşlar,
Önemli bir elektronik markanın hem kendi sitemizde hemde pazaryerlerinde satışını yaptığım sitesini sağlık sorunlarım nedeniyle satma kararı aldım.
Yaklaşık 1 ay önce Covid 19' a yakalandım, kronik kalp rahatsızlığımdan dolayı çok zor geçirdim ve bir takım dez avantajları kaldı. Artık bir kenara çekilme kararı aldım.
Sitenin Geçen ay ki (Kasım) RESMİ CİROSU :
1.277.803,60' dir.
Ciddi alıcılarla her türlü detay bilgi paylaşılacaktır. İstenirse Stoktaki ürünlerde verilebilinir.
Kendi satış yaptığı markalarda 1. sayfada çıktığı için, günlük 8-9K çok rahat reklamsız görmüş siteldir. Kelimeler de iyi yerlerde, seo çalışması yapılırsa daha da iyi olabilir. Bugüne kadar hiç seo çalışması yapılmadı, Google Reklamı tutarıda toplamda 3.000-4.000TL civarında kaldı.
Tüm ürünlerin tedarikçileri ve satınalma koşullarını 1 ay boyunca öğretmek için kalabilirim.
Pazaryerlerinde ilgili kategori yöneticileri ile tanıştırarak ilgili konularda yardımcı olabilirim. Mal tedariği konusunda vadeli mal alımıda mümkündür. Tüm tedarikçiler ile görüşme ve tanışmayı sağlayabilir ve bir aylık bir süreçte destek verebilirim.
Aralık ayında Siteyi satışa çıkardığım için Satışı durdurdum.
Amacım İstanbul dışına çıkarak tabiri caiz ise, işten elimi eteğimi çekmek. Şirketin Cirosu (resmi) ve karlılığı ortada.
Detaylar için Özel Mesaj ya da Skype Gönderiniz.
Meraktan PM İstemeyiniz.
Forum Dışı İletişim için: 05323508305
Karlılık Ortlama %10 civarıdır.
Edit: Satış Ekran görüntüleri. Veriler, 18.02.2020 - 09.12.2020 arasıdır.