Şimdi bizim ülkemizde neden bitmez bu söyleyeyim istersek aşının faydası olsun, eniştem test yaptırıyor pozitif çıkıyor, bizde haberimiz yok orda bulunduk ve eniştem bizim isimleri veriyor 10 gün karantinaya alınıyoruz, sağlık çalışanlarına dedim ben bugunden beri dışardayım sanayiye gittim oturdum sohbet bile ettik ya bende olup onlara geçtiyse beni test etmenız gerekiyor dedim bana 4 gün içinde negatif çıkar diyor bende dedim eniştem 4 gun önce gittiği köyde ailesinden bulaşmış banada bulaştıysa bu nasıl negatif çıkıyor pozitif çıkması yüksek ihtimal en azından 4-7-10 gunde yada test yapınki bizi bende temasta bulunduklarıma söyleyeyim onlarda gidip test yaptırsınlar dedim, o sözü deyince de test yapılması mümkün olmadığını soyleyıp 10 gün içinde bir etki olursa bu numarayı arayın geli palıp test yaptırın diyorlar. Bu çok saçma bir durum değilmi nasıl bitecek bu hastalık bu şekilde çalışma olduğunda? Ben de varmı yokmu bilmiyorum ama 10 gun karantinada duracam belkide dün bi çok kişi benden kaptı ve benım test yapılmıyorum. Yazık yani.