Merhaba Turk.net den Bıkkınlık gelmişti günde 100 bin defa kopma olmasına rağmen Adamlar hala sorun yok deyip geçiştiriyordu Verimerkezi olan Ve yeni ev interneti aboneliği vermeye başlayan Comnet.net.tr ye Geçiş Talebinde bulundum Geçtiğim ilk günü Herşey Sorunsuz du 2-3 gün sonra Gece 8-9 gibi bi kesinti oluyordu modemi yeniden başlatınca düzeliyordu günde 1-2 defa yani Destek Talebi oluşturdum Ve 1 Ay Bekleten Turk.net 'e Karşı Çok daha iyi bir destek talebi vererek Ertesi Gün Çözdüler sonra hız konusunda yavaş olduğunu ilettim 42 mps olarak görünmekte idi alt yapımın max kapasitesi 50 mps ye yükseltmişler Sanırım Fırtına O gün yaşanan fırtına ile alakalı bir durum çok fazla kopma oldu kullanılmayacak derece kadar ve beni saat 10 da arayarak bilgilendirdiler alt yapınız kaynaklı bir sorun var sanırım yüksek hız verdiğimizden kopma olabilir dilerseniz düşürebiliriz dediler bende tamam dedim o aramadan sonra kopma tamamen kesildi ve 2-3 gün geçti hızda herhangi bir düşüş yok ve kopmada yok uzun lafın kısası Turk.net de Çile çeken varsa Comnet Ev internetini gönül rahatlığı ile tercih edebilir İlerde Yaşadığım sorunları Konuyu Güncelleyerek bilgilendirecegim