hayırlı ve saglıklı günler dilerim evlenme konusu bana bu devirde biraz lüx gibi geliyor neden derseniz malum günümüz şartları herşey gereksiz çok pahalı hep iyi yönden düşünmeyin mesela cogunun ne durumda oldugunu göz önünde bulundurarak düşünelim bir kaç örnek ile konuya başlamak istiyorum
diyelim ki sanayi'de çalışan bir işçisiniz ve 4 bin tl de geliriniz var bunun yanı sıra kiracisiniz ve en dogal hakkınız olan evliligi istiyorsunuz bakalım evlenebilicek misiniz
4 bin tl geliri olan bir fabrika işçisi evlenmek istiyor ve evlenme maliyeti günümüz şartları 120.000 tl yi buluyor bu evlenmek isteyen şahısın parası olmadıgı için kredi çekiyor evliligi gerçekleştiriyor
mutlu olması gereken günlerde hayata -120 Bin tl ile başlıyor + kredi faizi

ve daha bunun yanında ev kirası faturalar ve ev geçimi sırasında market alışverişleri falan yani kısaca evlenmek isteyen arkadaşlarıma diyorum ki
arkadaşlar egerki evlenmek istiyorsanız ve evlendikden sonra huzurla yaşamak istiyorsanız önce borcsuz olacak şekilde bir ev sahibi olmanız + belli bir birikim olması eger bu şartları saglayamıyorsanız fakire zaten evlenmek saçmalık
evlense bile huzur onlar için hayal eskidenmiş iki gönül bir olunca samanlık seyran olur kelimeleri o kelimeler 60 lı 70 lı yıllarda kaldı yıl 2021

bu kelimelerin hiç bir hükmü kalmadı artık saglıcakla kalın kendinize iyi bakın