Site kategorisi olduğu için gayet normal olduğunu düşünüyorum. Makalelerin her ne kadar kalite fark ediyor olsada birimi kelimedir, sitelerde ise böyle bir tekil sınıflandırma yer almamaktadır. Site adresi, hit, seo, yazılım, içerik, kazanç durumu vb. pek çok kıstas vardır. Alt fiyat belirlenemez.
Makaleyi örnek olarak verdim 😊
Aynı başlık altında konu açmayı düşünüyordum, siz önce davranmışsınız.

Site açılış tarihi Kasım 2020 (2 ay), gelir yok, hit 0 - 5 arası, istenen fiyat 3.000 TL!

Herkesin ürünü kendine kıymetlidir, emek paha biçilmez bir şeydir eyvallah ama biraz gerçekçi olunsa iyi olacak yani. Site özel yazılım ile yaptırılmış emsalsiz bir şeydir, alan adı gerçekten çok kıymetli, kalitelidir anlarım ama alt yapı wordpress, girilen yazı 20, tema ücretsiz, hit 0, gelir 0, istenen fiyat X.XXX TL'de mantıklı değil yani.
Alt limit, üst limit belirleme olmaz bu kategori için mümkün olduğu sanmıyorum ama insanların biraz mantıklı taleplerde bulunması lazım diye düşünüyorum.
Siz yine x.xxx görmüşsünüz. Ben xx.xxx gördüm 😊
Site satışları sadece içeriğine veya gelirine göre kıyaslanmaz domainin jenerik veya kaliteli olması yazılımın özel olması vs vs birçok kriter vardır.
Gelir olmazsa siteyi satın almanın mantığı var mı sizce?