yilmazferhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir dijital ajans sitesi yaptırmak istiyorum.

Yaratıcı yaklaşımına güvenen ve renkleri çok iyi kullanabilen tasarımcı bir arkadaş arıyorum çünkü istediğim anasayfa scrollsuz olacak sadece slider ve menülerden ibaret olacak bu yüzden tasarlanacak kısım az olduğundan bu kısımda yaratıcılığını konuşturarak farklı bir tarz yakalaması gerekiyor. Kafam biraz karışık ve tam olarak ne istediğmi bilmiyorum bu yüzden beni yönlendirebilecek ve fikir paylaşımında da bulunabileceğim bir çalışma arkadaşı arıyorum. Hemen işi yapayım teslim edip paramı alayım gibi bir yaklaşımı olmayacak.

Site yapısı :
-Anasayfa
-Hakkımızda
-Hizmetler
-İşlerimiz
-İletişim

Şeklinde olacak. Başta sadece anasayfa tasarımı üzerinden gideceğiz onu beğenirsek diğer sayfaların yapımına geçilecek, fiyat verirken bunu göz önünde bulundurarak verirlerse karışıklığı ortadan kaldırmış oluruz.

Mümkünse;
- Daha önceden bu şekilde tasarımlar yapmış ve referanslarına güvenen kişilerin yazmasını tercih ederim.
- Site çizimi ve kodlamasını yapabilecek bir ekip olabilir ikisini de yaptıracağım. ( Bu opsiyonel sadece tasarım yapsanız da sorun değil )

İsteklerimin ana hatlarını belirttiğimi düşünüyorum, gerçekten bu işin altından kalkacağını düşünen arkadaşlar yazarsa hem onların zamanlarından çalmamış hem de kendi zamanımı daha verimli kullanmış olurum.

İletişim :
Wa.me/+905315626147
İş aktifse referanslarımızı inceleyebilirsiniz. Altından rahatlıkla kalkabiliriz.