ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence sen fazla havaya girmişsin bro kendini düzeltmelisin
muhtemelen yıllarını bu işe vermiş ustayı ilkokul mezunu kurumsal mail kullanamıyor felan diye küçümsemen bundan kaynaklanıyor
Şimdi şöyle anlatayım hocam size. Bu firma 3 farklı sektörde üretim yapıyor. Baya büyük ve kurumsal bir yer. Bu müdür dediğim arkadaşta 32 yaşında ve 7-8 yıldır bu firmada olan birisi. Patron enjeksiyonla birlikte 4. sektöre giriş yaptığı için hiç enjeksiyon bilmeyen birisini buranın başına koyuyor. Yani üretim müdürü olması işi bildiğinden değil farklı bir üretim yerinden geldiği ve 7-8 yıl çalıştığı için. Evet bir işe yıllarını vermiş birisi ama enjeksiyona değil. Abartmıyorum dediğim gibi enjeksiyon kısmında 0. Dolayısıyla ben 3 yıllık işi bilerek geldiğim bir yerde patron hiç enjeksiyon bilmeyen birine benim yaptıklarımı teyit ettirmek istiyor. Bir empati kur bakalım dostum

mhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aramızda kumpası bilmeyen müdürler varsa, zahmet etmesin. Aha burada
Eyvallah hocam. Ama dijital kullanılıyor artık. Bunlar eski de kaldı

Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her iş yerinde maalesef var bitane.Patronun arkasından ayrılmayan gerektiğinde adamı bile harcayabilecek 1 kişi olsa dahi var.Sorun şu buna inan patronlar var.Siz doğruyu ne kadar göstersenizde kafasının dikine giderler.Ama batışları da hep bu yüzden olur.Saçma sapan adamları dinledikleri için.Bir tane öyle adamım vardı bu adamı çıkartmayalım üretim düşer diye patronla didiştim bayağı en son bana ya niye koruyorsun babanın oğlu mu dedi.Tama dedim çıkartalım çıkarttım üretim günlük %40 düştü.Bana gelmiş üretim düştü dedi.Aynen böyle dedim babamıın oğlu değil ya düşer düşer dedim.Anladı zaten ondan sonra tek kelime edemedi.Bazen de böyle olmak lazım.Ama siz sakın öyle bir şey demeyin daha yenisiniz
Zaman her şeyi gösterir hocam hayırlısı bakalım.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sermaye olmadan o da olmuyor
Orası öyle.