Makale ve makale içi başlık hizmeti için buraya tıklayarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

Konumdaki yorumları okumak için sayfa sayfa dolaşarak vakit kaybetmenize gerek yok.

Bu konumdaki değerli hocalarımızın yorumlarını sizler için derledim;

enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 Konu sipariş verdim. Çok kapsamlı konular olmasına rağmen gayet seçici gözüküyor başlıklar. @Bip; hocam yaklaşımından dolayı bile tekrar çalışılmayı hak eden bir insan. Teşekkürler
edit: Yazmayı unutmuşum. Bazı konular çıkmaza çıktığı için yanına açıklama bile koymuş şunu yazabilirsiniz diye.
metehandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalışma yaptık, çok faydalı olacağına inanıyorum. Teşekkür ederim.
Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum içerisinde gerek duruşu, gerek kalitesi, gerek yardımseverliği, gerekse daha önce ticaretimiz olması nedeniyle bildiğim dürüst ahlâkı göz önüne alındığında tereddütsüz olarak hizmet alınabilecek çok güvenilir birisi. İyi çalışmalar, bol kazançlar dilerim.
GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana ve alt başlıkların ne denli önemli olduğunu bilenler için bulunmaz bir nimet niteliğinde konu
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı başlıklar sağlıyor. Teşekkürler
xTeLum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans ile başlık almıştım. Daha sonra yeni başlıklar için sipariş geçildi.
ismailakdag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç satın alım yapmadım ancak arkadaş forumda gördüğüm en kibar ve en yardımsever insanlardan biri. Hayırlı satışlar diliyorum. İhtiyacım olursa diye mesajım bulunsun.
Exael adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans oldum ve gayet güzel ve hacimli başlıklar aldım. Teşekkür ederim, hizmet güzel.
Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ref olmuştum kelimler güzel başlıklar bulamayanlar için bu hizmeti almalarını tavsiye ediyorum teşekkürler @Bip;
emmiyas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekli paket başlık alınmıştır. hızlı şekilde dönüş yapıldı.
JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 başlık istiyorum sevgiler
BornKillers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale başlığı hizmeti alındı. iletişimi kuvvetli,konuya hakim. çok yardımcı oluyor
Zaox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa teşekkür ederim özenli bir çalışma gösteri ve çok ilgiliydi + olarak hediye olarak fazladan teslim etmiş eline sağlık hayırlı çalışmalar dilerim.
linksiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 başlık alındı. Gün içerisinde teslim etti. Başlıklar güzel olmuş. Elinize sağlık hocam.
Zaox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok Teşekkür Kendisi Çok Çömert Ve Sürekli Çalışıyorum A+++
hfhml adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünmeden bu hizmeti alın.. Makale Başlığı Alındı. Hızlı, Güvenli ve gayet başarılı bir iş. Teşekkürler.
worldofsukru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça ilgili ve saygılı biri, kaliteli bir hizmet aldım. Çok teşekkür ederim.
webdepar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale başlıkları aldım. Söz verdiği şekilde başlıkları bana iletti. İlgisinden ve çalışmasından dolayı teşekkür ederim
biracayipadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale basligi hizmeti aldim. Cok kisa surede basarili bir sekilde teslim etti. Yakin zaman icinde tekrar calisacagiz. ( Hediyeler icin ayrica tesekkurler )
alicangunduz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kelimeyle mükemmel , ben bu kadar kaliteli başlık görmedim gerçekten kendisine çok teşekkür ediyorum kısa sürede inşallah gene rahatsız edeceğim
metehantekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale başlık hizmeti aldık. Nerede yanlış yaptığımızı, nasıl yapmamız gerektiğiyle ilgili bizi bir çok konuda bilgilendirdi. Çok ilgili bir arkadaş. Gönül rahatlığıyla ticaret yapabilirsiniz.