Arkadaşlar merhaba, son 1 yıldır malum marketler zinciri, global değeri olan markaları piyasanın çok altında getirip satışa sunuyor.
Ne yazık ki kendini serbest ticaret erbabı olarak gören ve bu durumu fırsata çeviren tatlı su kurnazlarının sayısı son zamanlarda çok fazla arttı.
Amerika'da Scalpers denen bir olay, Türkiye'de de var ve bu oradakinden de çok beter bir durumda. Örneğin dün satışa sunulan bir kulaklık
bu tiplerin elinde internette 650 TL'den satışa sunulmuş Marketteki satış fiyatı 350 TL idi.. Bu sadece bir örnek, bunun o kadar çok örneğin var ki
şu an saymakla bitiremeyeceğim. Diyeceğim o ki, bu tip insanlara hiçbir şekilde pirim vermeyin. Hatta ne yalan söyleyeyim, ben ikinci el satış uygulamalarında
gördüğümde kendimi tutamayıp bir senin baban akıllıydı tarzında mesajlar atıyorum. Gerçekten ihtiyaç sahiplerinin bu ürünleri alamaması ve bu tiplerin
bu şekilde haksız kazanç elde etmeye çalışmaları çok moral bozucu. Sizden de naçizane ricam, bu tiplerin yüzünü güldürmeyin. 1 TL fark koysa dahi o ürünleri
onlardan almayın. Hoş ben ilahi adalete inanıyorum ama gene de söylemek istedim sadece. Herkese saygılar ve sevgiler.