Wacco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugün yeni araç aldım sigorta en az 2500 tl çıktı üstelik kaza yaptığım zaman arabayı öyle satmıştım tutanakları hiç birşeyi vermemiştim ama hasarsızlık indirimim gitmiş ne yapabilirim? üstelik suç bendede değildi karşı taraf gidip evraklarını vermiş sanırım onu haklı buldular böyle bişey oldu kamera yoktu malesef. Tekrar indirim ne zaman olur bu fiyata sigorta yaptırmak istemiyorum
Kazaya karışan sizin aracınızın evrakları olmadan sigorta karşı tarafa ödeme yapmaz diye biliyorum hocam. Sizin evrak vermeniz önemli değil karşı taraf trafik kaza raporunu emniyetten alabilir. Aracınız ne bilmiyorum fakat 2500 kasko ise imm de sınırsızsa fiyat iyi gibi geldi. Eğer trafik sigortası ise fiyat yüksek.

Kasko firmaları daha önceki kazanıza bakarak aynı bankalar gibi size bir risk puanı veriyorlar. Fiyatlar ona göre çıkıyor.