Colemak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektro gitar çalmaya başlayacağım daha önce hiç elime dahi almadım bu nedenle yardıma ihtiyacım var. 2100TL param var bu paraya ibanez grg121dx alıp amfiyi 2 ay sonra mı alsam yoksa kozmos markasının les paul kasa 1100 liralık bir gitarını alıp yanına amfiyi de mi alsam bilmiyorum. Sadece gitara tüm paramı verip 2 ay sonra amfi olmadığı için sıkılmaktan korkuyorum onun yerine daha ucuz yine çift humbuckerlı bişe alıp yanına amfi de alıp hemen çalışmaya başlamak daha mantıklı mı olur acaba diye düşünüyorum. Ve ayrıca ibanezin bahsettiğim modeli ibanezin en düşük seviye gitarı yani aralarında ahım şahım bir fark olur mu 2 ay amfisiz kalmaya ve 1000tl fazladan para harcamaya değer mi bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olun arkadaşım yok.
Merhabalar öncelikle daha önce hiç gitar çalmadığın için amfi kullanmazsan eğer belirli bir süre sonra sıkılman normal. Benim fikrim ise kozmos marka gitarda olabilir yada daha iyi bir araştırma yaparak 2.el bir gitar edinebilirsin. Kalan paranlada amfi almak yerine yine 2.el başlangıç prosesörü alman daha mantıklı olacaktır. en azından evinde bir ses sistemi mevcut ise buna bağlayıp daha fazla ton kullanabilirsin. Prosesör ve gitar için kafanda bir model yok ise sana bununla ilgilide yardımcı olabilirim.