Pinkmanes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rat virüsü yemiş olabilirsiniz.
Rat virüsü nedir?
RAT (Remote Access Trojan), bilgisayar korsanlarının hedef aldıkları kurbanın bilgisayarında yetki sahibi olmak için kullandıkları bir kimlik avı yazılımı türüdür. Solucan ve diğer bilgisayar virüslerinin aksine RAT’ların amacı sisteme zarar vermek değil, sistemden veri sızdırmaktır. RAT’lar kullanılan ileri seviye yöntemler sayesinde kolayca saklanabilir ve güvenlik yazılımlarına yakalanmadan girdikleri sistemde varlıklarını sürdürebilirler. Sistemdeki RAT dosyaları temizlendikten sonra bile RAT’ın varlığını tespit etmek son derece güç olabilir.

Ki bu kesin olarak demek olmuyor ki siz rat virüsü atıldı,başka bir siteden doğrudan bilgileriniz alınmışta olabilir.Hosting firması türkse eğer mail atın ve savcılığa vereceğinizi söyleyin belki kimliklerini paylaşırlar,paylaşmazsa zaten savcılık kararıyla çıkacaktır. Bu çok büyük bir suç sizin bilgilerinizi kullanarak yasadışı bir eylem gerçekleştirilmiş zaten. Size açılan dava harici sizde ayretten onlardan şikayetçi olmalısınız.
RAT olduğunu sanmıyorum çünkü kullandıkları telefon numaram en az 5 sene önce ki numaram. 5 sene önce değiştim.
Firmaya üye olup ticket açtım zaten, bizde öyle bir hosting alan adı vs yok dediler.
Ozaman bu screende bu firmanın ismi nasıl yazıyor onu da çözemedim.

Yine de rat vs için araştırmanız için sağolun eksik olmayın hocam