Önce ben kendi izlediklerimi söyleyeyim. Sizler de hangi dizileri izlediğinizi, dizilerin kısaca konusunu, türünü, sürükleyici olup olmadığı, tavsiye edip etmediğinizi yazarsanız, güzel bir rehber olur diye düşünüyorum.

1- Hakan Muhafız: Çağatay Ulusoy başrolde. Açıkçası bu çocuğa içim türlü ısınamadı. O yüzden sürekli erteledim. Dedim önyargılarımı yıkıp izleyeyim. Ancak 3. sezona kadar zor dayandım. Muhafız ve ölümsüzler karşı karşıya. Konu olarak bildik süper kahraman filmi gibi. Ancak Netflix de çekse, biz bu süper kahraman işlerini yapamıyoruz. Açıkçası tavsiye etmiyorum.

2- Lucifer: Tanrı'dan izin alıp insan kılığında dünyaya gelen şeytanın, bir dedektife aşık olması ve onunla beraber cinayetleri çözmesini anlatıyor. İlk 2 sezona bayıldım. 3 ve 4 idare ederdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Fakat ailenizle izlemeyin.

3- Luke Cage: Bir süper kahraman dizisi daha. Ancak 3 bölüm zor dayandım. Aksiyon neredeyse hiç yok. Birkaç sahne dışında bir şey görmedim. Bu yüzden 4. bölümü izlemeden bıraktım.

4- Prison Break: Sanırım 12 sene önce izlemiştim.İnternetten indirip izlemiştim. 80 bölümü bitirmem 1 hafta sürmüştü. İnanılmaz bir yapım. Mutlaka izlemelisiniz.

5- The Witcher:
Canavarları ve yaratıkları yok eden bir avcının maceralarını anlatan fantastik bir yapım. Ahım şahım olmasa da kendisini izlettiriyor. Fakat 8 bölümde bitirmişler. Devam edeceğine dair söylentiler var ama kesin değil. Aile ile izlemeye çok uygun değil.

6- Spartacus: Gladyatörlerin hayatını anlatan aksiyon ve fantastik türünde dizi. İlk 2 sezon çok iyiydi. Ancak 3 ve 4. sezonda bozuldu. Yine de tavsiye ederim. Tabii kesinlikle yalnız ya da erkek arkadaşlarınızla izleyin

7- La Casa De Papel: İzlediğim en zekice kurgulanmış dizi. Korona salgının patlak verdiği zamanlarda evde, daha doğrusu odamda karantinada geçirdiğim 7 günde en iyi dostum oldu Kesinlikle tavsiye ederim.

8- Breaking Bad: Herkesin aşırı derece övmesiyle başladığım ama 1. sezonun sonunda bıraktığım dizi. Nedense beni sarmadı. Ancak yorumlar çok olumlu.

9- Merlin: Şu an 2. sezonu izliyorum. Sıcak ve eğlenceli bir dizi. Ailemle beraber izliyorum. Hiç sıkmıyor. Tavsiye ederim.

--------------------------------------

Ben özellikle hareketli, temposu hiç düşmeyen, güldüren ve eğlendiren dizileri seviyorum. Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.