ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Ücretsiz e-ticaret dropshipping sistemi ile sadece senelik paket ücreti ödeyerek başka bir giderin olmadan satışa başla "
aynı cümlede hem ücretsiz hem de ücretli demeseler iyiymiş
bu tür kurulum xml car curt adı altında para isteyenlerden pek hazzetmem de yine de ücreti ne kadar hem konuyu okuyan başkaları da bilgilenmiş olur
hocam kesinlikle amacım reklam veya satış değil. Bunu öncelikle belirteyim bana bi karı yok, Acıkcası burda reklamını yapsam gitsem panel sahiplerine söylesem komisyon koparabilirim. Ama Potansiyal rakip demek , doğrumudur? Konu ile çelişmemek adına ismini gizli tutarak uyguladıgım ve kullandıgım bi deyim yerindeyse yöntemi acıklamaya calıstım. Bayilik ücreti en son 1000 'miydi neydi. xlm ile zaten ürünler site hazır teslim ediliyor. Yazıyı tam okursanız yeterli değil diyorum benim için o yüzden trendyola aliexpres instagram vs gidiyorum. %25 komisyon coğu kişi için yeterlidir. Ücretsiz kısmına gelirsek; Ürünler için tedarik ücreti vermiyorsunuz. Site alan adı domain vs için bayilik ücreti için veriyorsunuz. Ki boş bir konuda değil kanımca elimden geldiğince insanlara ücretsiz yardımcı olmaya calısıyorum.