turguthan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem öyle banka ile alsaydiniz sikinti oldugunu bildiginiz halde müşteri hakli sonuc olarak göndermiş
orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir sorununuz varsa paparayı arayıp numaranızı daha önceden iptal ettirecektiniz. Müşteri sizin üzerinize kayıtlı telefon numarasına ait papara hesabına göndermiş. Burda müşteri haklı.

Biz günde 100 kişiden ayrı ayrı transfer alıyoruz. Müşteri tarafında yaşanabilecek hatalar belli başkasına transfer yapar o zaman dersin hata olmuş ilgilenemiyorum. Lakin burda hata olsa bile sizin numaranıza göndermiş. Çoğu insan dikkat etmez transfer yaparken acaba o numara ile telefon numarası farklı bir hesap mı diye bakmaz. Müşteri tarafında bir hata görmüyorum. Siz o hesaba bağlı numarayı paparayı arayıp iptal ettirmeniz gerekliydi.

müşteriye özellikle vurguladım barkoda atmasını. kafasına göre Y.İ adlı hesaba atıyor. Paparaya hiçbir şekilde ulaşamasaydım ne olacaktı. müşteriye başta IBAN atacaktım özellikle papara istediği için barkod numarası gönderdim. ben size para göndermek için papara istesem bunu üzerine siz bana papara numarası gönderseniz ve ben gönderilen numara yerine kafama göre telefon numarasına göndersem haklı mı olacağım?

ayrıca konu adamın haklı olup olmadığı değil. müşterinin hizmetini zaten yerine getirdim. içerideki parayı nasıl kullanacağımı bilmediğim için konuyu açtım.