1- Cpanelde öyle birşey olsada bu forum için bahsetmiyorum ülke çapında genellikle insanlar web sitelerine üye dahi olup giriş yapmayı beceremiyorlarken bu adam tutupta cpanelde wordpress autoyu nasıl kuracak? Ben sabah adama takipçi satıcam adamı bir şekilde üye ettim üye oldu sıkıntı yok adam üye girişi yapamıyor 123456 yaptım şifresini üstüne yazdım şuradan şöyle gireceksin diye tarif ettim adam giriş yapamadı. kullanıcı adı şifre yazıp giriş yapamadı captcha dahi yok defalarca yazdı giremediğini belirtti en son dedim iban vereyim oraya gönder o ne diyo adam Yani bilmeyen insan çok bu konularda herkes her konuda herşeyi bilmek zorunda değil. Mesela ben wordpress kurmaya başladığım zaman otomatik wordpress kurulumları daha yoktu manuel kuruyordum işte o zaman wordpress kurmak paraydı şimdi herşey hazır. Tema bul yükle import et illa slider demosuda vardır ordan editle devam et
2. Vakti zamanı olmayanlar genelde bu işleri uğraşmak istemeyenler gerçekten güzel para kazanan insanlar yaptırıyor/yada bu işi bilimoyurlar