Orada savcı ile görüşürsünüz kalem ifade alamaz. Tanık yanınızda yoksa bile tanık olduğunu ifadede beyan ederseniz tanığın bulunduğu il savcılığına yazı gönderilir ve orada ifadesi alınır. Bahsettiğiniz sizi rahatsız eden avukatlık bürosu değildir zaten onlar böyle aptalca bir şeyi yapmazlar zannımca. Yapacak olan varlık şirketi dediginiz firmalardır. Eğer hakkınızda icra vs olusturdularsa ona da itiraz edin biran önce mutlaka yoksa maddi acıdan da sorun yaratır böyle şeyler. Yine de sonuç olarak siz haklisiniz. Savcılık işi ilerletirse ilgilenirse sizin lehinize sonuçlanır. Eğer uğraşmayalım derse de dava açma hakkınız var. Savcılık sonucuna göre ilerleyen zamanlarda buradan yazarsanız yine yönlendiririm ben sizi
Hocam şöyle ki, varlık yönetimi akrabamı arayıp bana ulaşamadıklarını söyleyip borcum olduğunu iletiyor. Ben bu durumu öğrendikten sonra varlık yönetimini arayıp olmayan bir borcu ödemeyeceğimi beyan ediyorum. Aradan 1 yıl geçiyor ve varlık yönetimi tahsil etmek istediği tutarı avukat yolu ile almak istiyor. Avukatlık bürosu bu sefer benimle değil babama mesaj atıyor. Cimer şikayetimde hem varlık yönetimini hem de avukatlık bürosunu şikayet ediyorum. Babama Son firsat! Sn. İSİM SOYİSİM, Istanbul Varlik borcunuz temerrüt faizi nedeniyle artmaktadir. Hemen arayin, uygun kosullarda anlasma firsatı yakalayın! Tel: 0232****63-Mail:iletisim@avukatsitesi.com.tr B001
Burada bazı önemli detaylar olduğunu düşünüyorum.
1. borcu olmayan bir kartı müşteri hizmetleri vasıtasıyla kendi rızam ile kapattırıyorum.
2. Kart aidatı adı altında çıkan borç bana kartı kapattırdığım dönemde değil, 4 yılın sonunda bildiriliyor.
3- Varlık yönetimi ve avukatı hem uzaktan bir akrabama hem de şahsım dışında bir yakınıma durumu anlatıp beni zor durumda bırakıyor.
Açıkçası olmayan bir borcu ödemek istemiyorum. Savcı ile yapacağım görüşme bu anlatılanlara baktığınızda muhtemelen nasıl sonuçlanır? Bu durumdan müzdarip olan benim gibi belki de binlerce insan var. Şikayetimin başında da ''Bir şikayetim olacak ki, bu şikayet sayesinde umarım emsal bir karar çıkar ve gereği yapılır.'' dedim. 4 yıl bekleyip faiz artması nedeniyle 80 TL olan bir borcu 340 TL olarak tahsil etmeye çalışmak bana göre d*landırıcılıktan başka bişey değil. D*landırılmak istemiyorum.