Merhabalar,2013 2014 yılı arasında Yapı Kredi bankası tarafından 1 yıl boyunca kredi kartı kullandım. Daha sonra kredi kartı borcunu tamamen kapatıp müşteri hizmetleri ile artık kredi kartını kullanmak istemediğimi beyan edip müşteri hizmetlerine kartımın kullanıma kapatılmasını istedim. Borçlarını düzenli ödeyen birisi olduğum için kartı kapatmaz isem bonus yüklemesi yapacaklarını dile getirdiler. Yinede kartımın kapatılmasını istedim ve kredi kartı kullanıma kapatıldı.
Aradan 4 yıl geçiyor ve bir varlık yönetimi tarafıma ulaşıp 2014 yılında kullandığım kartın aidat ücreti olan 80 TL'nin ödenmediğini ve 4 yılın sonunda 340 TL olduğunu söylüyorlar. Kendilerine kesinlikle böyle bir borcum olmadığını insanları tokatlamak için ellerinden geleni yaptıklarını ödemeyeceğimi dile getirdim. Aradan 3 ay geçiyor ve bu seferde babamın amcasının oğlunun oğlunu arıyorlar ve bana ulaşamadıklarını, (yalan) borcum olduğunu ve kendilerine ulaşmam gerektiğini akrabama söylüyorlar. Düşünsenize borcunuz olmadığı halde sizi çevrenize rezil etmeye çalışıyorlar. Bunu duyduktan sonra inanılmaz sinirlendim ve cimere olayı baştan sona anlatan bir şikayet yazdım.
Bugün savcılıktan aradım ve cuma günü beyanıma başvurulması için Cumhuriyet başsavcılığına çağrıldım. Daha önce hiç savcılık ile ilgili tecrübem olmadığı için sizlere sormak istiyorum. Davamda haklı olduğumu düşünüyorum ve haklıyım. Savcılıkta nasıl hareket etmem gerektiği ile ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.