hudaisavas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyzico'da başlangıçlar linkteki fiyatlandırma kısmındaki

https://www.iyzico.com/isim-icin/link-ile-odeme-al
Fiyat olarak iyi hocam bilginiz varsa brşey öğremek istiyorum kurumsal üyelik derken şahıs şirketini kapsar mı ? zira kurumsal üyelikteki fiyatı iyi ama kargo anlaşmaları yok o kötü
codertcvatandas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paytr kullanabilirsiniz hocam
önerilen arasında çok görüyorum teşekkür ederim.

Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargo gönderimi yapacaksanız Shopier çok avantajlı, anlaşmalı kargoları var ve normalde kendinizin anlaşmalı kargo yaptığınızda alacağınız fiyattan daha aşağıya geliyor. 1 desi (komisyon kesinti vs. dahil) 8 - 9 TL'ye geliyor. Tek dezavantajı komisyon oranı yüksek, %5+0,50 kuruş.

Eğer kargo ile işiniz yoksa PayTR öneririm, %2-3 arası kesiyor.

Iyzico kullanmadım.
Hocam kargo işi çok olacak stoklu ürün satışı yapacağım için kargo fiyat listesini attılar yurt içi ve mng ile anlaşmalı çalışıyorlar fiyatları çok iyi ama belirtmiiş olduğunuz komisyon oranı çok yüksek sitelerinde 2,99+0,49 dan başlıyan fiyat var umarım absürt bir rakam çıkartmazlar nasıl beliyorlar doğrusu bilmiyorum onuda belki tabandan hesaplarlar.

yakupbeyaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shopier ve Paytr kullananmıs biri olarak Paytr'yi öneriyorum. Gayet düzgün ve güven veren ödeme şeması dışında şuana kadar ödemelerinde de bir sorun olmadı.
shopier açıkçası ödeme sayfasına yönlendirdiğinde hiç güven vermiyor dedğiniz gibi sırf bu yüzden kullanmaya bilrim yada ilk kullanıp gelen tepkiler sonrasında değişebilirim shopierin kargo anlaşması iyi eğer bir kargo firmasıyla anlaşırsam paytr kullanırım.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lyzico onay vermiyo neden acaba 2 3 gündür çabalıyorum nasıl onay aldınız ?
ben almadım ama alan arkadaş varsa yardımcı olacaktır. daha başvuruda bulunmadım ön hazırlık aşamasındayım ben e ticaret üzerine