Site adresi:
www.idealmarka.com
Site Fiyatı : Toplu Veya Tek Olarak Fiyat İlete Bilirsiniz
Sitenin aylık getirisi: Kurdum iş yapmadım
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: Marka Tescil Sitesi
Günlük hit sayısı: Ölçümlenmedi
Ziyaretçi kaynağı: Ölçümlenmedi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle beraber satılık
Hosting dahil midir: 1 yıl hosting dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisanslı ve satışa dahil ( Viva kurumsal ) domaine lisanslı.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Site adresi:
kalitelimakaleci.com
Site Fiyatı : Toplu Veya Tek Olarak Fiyat İlete Bilirsiniz Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 2020 Ağustos Ayı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Hazır Makale Satış sitesi.
Günlük hit sayısı: -
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) -
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: TÜM İÇERİKLE SATILIK
Hosting dahil midir: DAHİL
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: SINIRSIZ LİSANS
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: HİÇBİR ŞEY YOK -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Site adresi:
gecicieposta.com
Site Fiyatı : Toplu Veya Tek Olarak Fiyat İlete Bilirsiniz
Sitenin aylık getirisi: Şuanlık Yok
Sitenin açılış tarihi: 3.04.2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Geçici Eposta
Günlük hit sayısı: 5-10
Ziyaretçi kaynağı: %50 google - %50 direct
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile
Hosting dahil midir: 1 yıllık dahildir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisanslı Script satışa dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Siteye forum tanıtım çalışması uyguladım, ayrıca hediye backlink çalışması yapıldı. Kıpırtılar var. Eğer ilgilenilirse çok iyi yerlere gelecektir. E-posta üstü altı reklam alanı mevcuttur. Bir süre sonra buralardan da gelir elde edebilirsiniz. Domain tam keywordtür.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Site adresi PM ve
WhatsApp ile ciddi alıcılara verilecektir. / Sektörüne Göre iyi bir isim / İlan Satış Sitesi
Site için istenen fiyat x.xxx₺
Sitenin aylık getirisi: Bilinmiyor
Sitenin açılış tarihi: 02.01.2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: İlansatış hesap satış sitesi
Günlük hit sayısı: Bilinmiyor
Ziyaretçi kaynağı: ( google )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet tüm içeriği ile bilirkte
Hosting dahil midir: evet odeaweb üzerinde Sponsor 300 tl lik
Vps2 vardır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
merhaba arkadaşlar bir süre önce r10 üzerinden bir arkadaştan almıştım aldığım gün bazı değişikler yaptırdım ek ücret'ile bir başka arkaşa 2 aydır öylece duruyor ilgilenemiyorum
site çok iyi bir site googlede otuurmuş siteye yazan mesaj atan vardır eski sahibi baya uğraşmış site ile ilgili yazılımı tasarımı çok iyi uzatmak istemiyorum çok fazla bilgiye sahip değilim siteyi aldıktan sonra bir kaç post banner ve logo yaptırdım şuan piyasada 2 tane site var bu tarz birisi bizimkisi onuda satılığa koydum makul bir fiyata verecegim uzatmayacagım . ilgene bilecek kişi alırsa kacanc sağlar.
sitenin değerleri iyi durumda anlayan kişi bilir zaten
Site adresi : PM ve
WhatsApp ile ciddi alıcılara verilecektir. / Sektörüne Göre iyi bir isim / PAKET SATIŞ SİTESİ
Site için istenen fiyat : x.xxx₺
Sitenin aylık getirisi: 1950₺ ortalama
Sitenin açılış tarihi: 9.11.2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: PaketSatış Sitesi
Günlük hit sayısı: Google ads reklama göre degişiyor
Ziyaretçi kaynağı: %90 google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçeriğiyle Beraber Satılık
Hosting dahil midir: 1 yıl verilecektir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet nivusoft.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz + olarak nivusoft yeni teması alınmıştır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Merhaba arkadaşlar siteyi 2 ay önce r10 üzerinden bir arkadaştan devir aldım aldığımda satışı yoktu sitenin domain eski lakin paket satış sistemi yeni kurulmuştu,
toplam cirosu sitenin havale eft hariç 5852.20₺ Reklam verdiğiniz bütçenize göre kazancınız değişmektedir 2 ayda yaklaşık 10 bine yakın cirosu var havale eft dahil
satma sebebime gelirsek elimde bir çok site var baya fazla hepsi farklı sektör paket satış olarak 2 adet sitem daha var ve aylık 15 20 bin ciro cekiyor 4 ayda 70 bin küsüratı var o sitemde satılık diger konuda ekledim onuda
demem o ki yaklaşık 15 20 gündür bu siteye bakamıyorum bakmadıkcada geriliyor açıkcası satma sebebim bu . Domain ismi çok güzel sektörüne göre iyi bir isim makul teklif verirseniz değerlendirim.
NOT: Sitelere toplu veya tek olarak fiyat ilete bilirsiniz ilgilenmediğim siteler bunlar elimde bir çok site var ilgilenemediklerimi satmaya karar verdim bir çogunu r10 üzerinden aldım zaten elimdeki diğer işler yüzünden
bakamıyorum başka projelere geçtiiğim için bunlarla ilgilenemeyecigimi anladım boş durmaktansa ilgilenen kişilerin alma tarafındayım içlerinde değerli siteler var ilgilenen olursa para kazandıracak siteler var .
Wp:0850 304 30 18