Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Aynı kaderi paylaşıyoruz. 8 Ocak'tı, 7 yaşındaydım. Kalbinin durma anına şait oldum. Beni mutfağa götürdüler gözümü kapatarak fakat yine de gördüm o anı. 27 yaşına geldim o anı hala unutamıyorum. Gözümün önünden bir türlü gitmiyor. Ne yaparsam yapayim gitmeyecekte. Kaybetme korkusu ile yaşıyorum 7 yaşından beri. Hemde en ufak bir şeyi bile kaybetmekten korkuyorum. Beni anlayabilen birileri vardır illaki, zor ya çok zor. Mekanları cennet olsun hepsinin.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin çok zor bir durum.
Allah rahmet eylesin kardeşim
eminim seninle gurur duyuyordur..

başın sağolsun
ALLAH cc rahmet eylesin kardeşim Allah cc kalanlara sabır sağlık hayırlı ömürler versin içimiz cızzzz etti
Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Mekanı cennet olsun inşallah. 12 yıl önce bende kaybettim o bisikleti hala gözümün önünde sanki çıkıp gelecekmiş gibi hissetmek çok üzücü.
Allah rahmeti eylesin mekanı cennet olsun
Hayat her zaman için mücadeleyi gerektirir. Sizler mücadele etmelisiniz ki babanızın emeklerini, değerlerini yaşatabilmesiniz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah...
Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun inşallah. Önünde güzel bir yaşam var. Bunu en güzel şekilde değerlendir. Rabbim sabır versin.
Mekani cennet olsun hocam benimde yaşım 18 18 yıl önce babamı kaybettim hiç görmedim açıkcası geriye kalan tek şeyi bir sürü borçları hayat ciddi anlamda zor, babasız olmak sana yön gösteren birinin olmaması daha zor Allah yardımcımız olsun
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin okurken kendimi gördüm
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Amin allah hepinizden razi olsun🙏çok tesekkur ederim