Size şöyle diyeyim 6 bin takipçim oldu ki bu düşmüş halı ve hepsi çekilişle gel gelelim gönderilerini beğenen kişi sayısı ise 6 kişi bu 6 kişide kendi yakın çevrem. Bütçeniz varsa reklama ayırım forumdan iyi kaliteli ve uygun fiyatlı sayfalar kişiler bulabilirsiniz. Yani ben insanları kandırmayın herćk çekiliş olsun dedikçe daha da zarar ettim ve halada bu zararını karşılayamadım. Paylaştığınız gönderi ile ilgili hastag kullanımı mutlaka yapın ama abartmayın. Böylelikle keşfete düşme oranınız ve takip oranınız artacaktır. Küçük bir bilgi daha vereyim. Hikayelerimiz de de aktif olmaya çalışın karşı kitleye aktif olduğunuzu belirtin ki kitle size gelebildim admin aktif desin, sayfanızın içeriğine göre minik anketler veya sorularda düzenleyin. Ben pişman değilim, maddi olarak belki kaybettim ama tecrübe ettim en azından ama sizin de maddi olarak kayıp yaşamanızı istemem açıkçası. Yine yardımcı olabileceğim konu olursa PM atabilirsiniz
çok değerli bilgiler çok teşekkür ederim dediklerinizi uyguluyordum bir kısmını en azından katkınızla daha kötü tecrübelerden sıyrılma imkanı bulabiliriz