Ara sıra bu problemle karşılaşıyorum , format atarak vs çözüyorum ancak 2-3 ayda bir sorun tekrar geliyor.
WİN10 Başlat menüsünden , görev çubuğundan , aramadan tutun fotoğraf video görüntüleyicilerine kadar çalışmıyor , bluetooth'u bile açamıyorum .Başlat menüsü arama çubuğu tepkisiz , video ve fotoğraf görüntüleyicisi bu uygulama başlatılamadı diyor , aynı şekilde bluetooth cihazlarımı aramaya tıkladığımda da tepkisiz.
İnternette ingilizce ve türkçe neredeyse her çözümü denedim , yok arkadaşlar olmuyor , şu hayatta çözemediğim tek sorun bu

.
Alternatif internette bulamayacağım çözüm önerilerini bekliyorum . Windows forumunda konu açtım yetkililerin bile bütün tavsiyelerini denedim ama yok yok yok , olmuyor.
Sorunun nedeni muhtemelen format attığın İSO dosyası bozuk yada yüklediğin Windows güncellemeleri bozuyor. Eğer bu sorunu format atmadan çözmek istiyorsan Windows profilini sıfırla yani Windows ta yeni kullanıcı aç bundan sonra onu kullan başlat menün çalışacaktır.
Başlat menüsüne girmeden nasıl kullanıcı açabileceğini bilmiyorsan :
Bilgisayarım sağ tıkla yönet, kullanıcı ve gruplar, kullanıcılar yeni kullanıcı oluştur