Gönderdiğin kişi mimli olabilir ve masak raporuna göre incelemeye alınmıştır para
Kendi kartıma gönderdim işimi hemen halletmek için.
Benim de başıma gelmişti hatta miktarına kadar aynı neredeyse. Ben kayıdımı oluşturdum 2 ay sonra param yattı.
Reis 2 ay çok uzun bir süre. Ödeme yapmam lazım acil. Acil diye de belirttim. Hatta atm başındayken atm görevlileri gelip paraları aldılar. Onlara da durumu anlattım. Kaydı oluştur 1 2 gün içerisinde gelir dediler.
Başıma geldi. Dalgınlığıma geldi bir gün para çekmek istedim parayı atmden almayı unuttum kartı aldım gittim

Biraz bekledikten sonra atm parayı geri içeri almış. Müşteri hizmetlerini aradım atm konumunu ve kodunu söyledim. Kontrol ettiler. Ertesi gün hesabımda göründü para.
2 hafta önce de sizinkiyle aynı durum oldu. Ay sonu sayım işlemlerinde fazla çıkan tutar olursa o zaman hesaba yatırılır dediler. Yapılan hesapta açık çıkarsa eğer benim yatırdığım ücreti hesabıma aktaracaklarmış. Beklemedeyim.
Atm kodunu vs verdim ancak umarım bir netice alırım. Beklemedeyim.
bende de aynı sorun oolmuştu benimki daha çabuk sonuçlandı parayı yatırdığım bankaya gittim parayı yuttuğunu söyledim saatine kadar bilgi verdikten sonra 2 gün içinde sonuçlanıyor
İnşaAllah benimde sonucum erken oluşur.
banka paraya el koymuş galiba benimde başıma gelemişti teb paraya el koymuştu kayıt oluşturup aynı gün o atmnin bağlı olduğu şubeye gittim paramı elden verip gönderdiler.
Işte iş bankasının ortak atm olunca hemen vermiyorlar.
arkadaşlar siz siz olun başka atmden kartınıza para yatırmayın. başka atmden para çekmede sorun yaşamadım ara kendi hesabıma başka (ortak) atmden para yatırmak epey sancılı geçmişti..
Valla hocam o atmden zamanında başıma bir olay daha gelmişti bu sefer kartı almıştı. Onda çok sorun olmadı hemen verdiler kartı da. Miktar çok fazla 1400 TL