Bu alan adının ilk alıcısıda son alıcısı da aslında ben değilim. İlk alıcısı abimiz rahmetli olduktan sonra bu domaini ben yenilemeye başladım. 18 şubat olarak işaretlenen tarihten itibaren de zaten domain bende, 1 kere proje oluşturayım diye başladım ki, yazılım geliştiricisi genelde kendine yazılım yazamıyor sorununa takıldım ve kaldı gitti, dedim bari satayım. O yüzden buraya yazdım aslında. Domain al/sat konusu yapmadığım için bu işle ilgilenenler detaylı bilir diye düşünüyorum. Sizin bu verdiğimiz history i açık söyleyeyim ben araştırmadım. Yaşına bile konuyu açarken baktım yani
Dostum insanlar farklı anlar, 13 Yaşında bir domain büyük bir değermiş gözüyle bakarlar ve bunu satın alan kişi domain yeni sahibi olsa bile benim gözümde o arkadaşa baya bi umut satmak olur. 13 Yaşında değildir domain daha yeni dünyaya gelmiş bir bebektir. Daha çok yolu var yürümeyi öğrenmesi için havayı önce bi içine çekip hayata merhaba diyip ağlaması gerek

. Görüşün için teşşekür ederim, benimkisi sadece herkesin var olan bilgisini daha doğru bir şekilde tazelemektir. Sağol var ol dostum benim