Klavye bugün geldi ve aşağı yukarı yarım saat kullandım. Klavye yazım hissiyatı ve tuş kalitesi çok hoşuma gitti açıkçası. Fakat ufak bir çınlama sesi var, yay sesi değil de minik bir çınlama ama nedense o ses bile benim çok hoşuma gitti. Her mekanikte var mı bilmiyorum açıkçası, ilk kez deneyimliyorum. Yazı yazmak çok keyifli ve sesinden hiç rahatsız olmadım. Tuşlar biraz yakın olduğundan henüz alışamadım, parmaklarım diğer tuşlara da değiyor. Hassas olduğu için elinizin kaydığı tuşu da hemen algılıyor. Oyuna gelecek olursam 5-10 dakika merak edip denedim ve B120 Bloody 1ms klavyeden buna geçince henüz alışamadım fakat zamanla alışılabilir diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi olarakta bana çok kaliteli bir hissiyat verdi. Eğer hoşuma gitmezse ya da kafamda soru işareti kalırsa açıkçası iade etmeyi düşünüyordum fakat kullanmayı düşünüyorum kesinlikle iade etmeyeceğim. Normalde kasa ya da ekipmanda ışıklandırmayı çok sevmem ama verdiği ışık da çok hoş ve estetik duruyor. Enter tuşu büyük ve fabrikasyon olarak Türkçe karakter var, baskı şeklinde değil. Yaptığım ufak teste göre şimdilik tavsiye edebilirim, fakat zamanla problem yaratır mı ya da bir sorunla karşılaşır mıyım bilmediğim için 'kesinlikle tavsiye ederim' diye bir ifade kullanmam doğru olmaz
Bu kadar detaylı yazıp bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılar...