Yok hocam ödeme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum onlarca farklı bm ve kart denedim
genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum hocam hiç denk gelmedim çünkü, reklam türünüzden olabilir. Bmle alakalı bir sorun yok
Dönüşüm açıyorum hocam sorunlu bir şey de yok belki kullandığım bmler ile alakalı olabilir. Az önce girdim 1 tanesine reklam değerlendirmede iken devre dışı yedi ardından reklamınız onaylandı dedi. Anlamadım gitti
Hocam bende geçen aynı durumu yaşıyorum, okdukça yüksek bir limitim vardı. Sonrasında sürekli 30 lirada 20 lirada para almaya başladı asıl tutara ulaşmadan. Yazdım destek ekibine sanırım 3-4 gün içinde düzeltmişlerdi.
Buralara konu açmadan BM destek ekibiyle mutlaka görüşün, onlara para ödüyorsunuz ve sonuna kadar destek alma hakkınız var ki sırf bu yüzden reklam birimleri var zaten telefon,mesenger vs. her yerden ilgileniyorlar. BM ile ne zaman sorun yaşasam kendileri tarafından çözülüyor yani
Hocam farklı farklı bm ve hesaplar olduğu için kapanınca tek yapabildiğimiz itiraz etmek o da geç cevap geliyor vs. Anlattığınız tarz konular için iletişime geçmek mantıklı haklısınız ben yine de bir şansımı deneyeyim.