Sillage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben diyorum ki yasak ise zaten uyarı ibaresi verir. Ha yasak olmayan ülkede kullanılırsa yaparsın sen bir kullanım sözleşmesi bir tanede gizlilik sözleşmesi yazarsın birde sözleşmelere birer tane uyarı dersin ki uygulamayı kullanan tüm üyelerimizin yasal sorumluluğu kendine aittir. Uygulamayı kullanan kullanıcılar sözleşmeyi kabul etmiş sayılırlar. Verileriniz 3. kişilerle paylaşılmaz gibi ibareleri koyarsın bu kadar.

Ha bu kadar sıkıntıya gelemem diyorsan o zaman bu uygulamayı kullanmaya gerek yok.
Keşke her yasal prosedür sizin kullanıcıya imzalattığınız sözleşmelerle çözülse fakat gerçek dünyada işler öyle yürümüyor hocam. İlk olarak play storun yayınlamadan kaynaklı bu konuda sorumluluğu olmayacaklar. Her ülkenin değişen yasalarını günlük olarak takip edebilmeleri hayatın olağan akışına aykırı bir durum. Sizin suç teşkil edebilecek bir uygulamayı yayımlamanızda (eğer yayınlamak yada teminini sağlamak yasalarımızda suç olarak kabul ediliyorsa) hangi sözleşmeyi imzalatırsanız imzalatın sizin hukuki sorumluluğunuzu ortadan kaldırmaz. Bana göre bu konuda yayıncının kendisini sağlama alması için yapacağı tek şek 4982 sayılı bilgi edinme kanununa göre resmi birimlere sormak ve yazılı olarak aldığı cevaba göre hareket etmek. Aileme 3 avukat var. Babamın sürekli söylediği şey söz uçar yazı kalır. Resmi evrak varsa korkmayın, yoksa sorun evrak alın.