Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Biraz bahane üreteyim
Çevremde değişiklik yapamıyorum 1+1 de annemle yaşıyorum burada sıkıntım var. Kendi evim de var ama annemin yanında olmak istiyorum bir süre.
Bitki çayları gevşetiyor doğru ama gevşeyince de çok duygusal oluyorum bu sefer de kafamı işe veremiyorum. Gün içerisinde gevşememem lazım.
Hayatım işim her şeyim internet pc telefon. Buradan iş yapıyorum. İnsanı çok ama çok yıpratıyor bugün otoparka indim kedi beslemeye. Çok mutlu oldum mesela telefonları evde bıraktım 10 dakika iyi geldi. Ama her gün yapamam çünkü motivasyonum yok veya çok üşeniyorum bilemiyorum.
Bulunduğum konumda hiç piknik kamp vs yok maalesef. Arabamda da problemler var onlar çözülünce belki uzaklara gidebiliriz ama karantina var gezemiyorum. Eskiden hatunu alırdım alışveriş merkezine giderdik bir kahvecide pc yi açar çalışırdım etrafı keserdim kahve içerdim yeni şeyler üretir eksikliklerimi kapardım şimdi o da yok :/
Psikoloğa hiç gitmedim. Bana açıkçası bilmediğim bir şeyi söylemeyecektir. Ya da onun söyledikleriyle değişmeyeceğimdir diye düşünüyorum. Ama denemek de istiyorum çoğu insan gidiyor ve problemlerinden kurtuluyor. Ben de kurtulabilirsem hem daha fazla para kazanabileceğim hem de kişisel tatminim için yaptığım projeleri bitirip yenilerine başlayabileceğim.
O zaman gitmeden iyi geleceğine inanarak gidin şüpheniz varsa zaman ve para kaybı olur