Paribuya yillar'dan sonra dunden once girmek istedim, bir bakayim orda unuttugum bakiyem var mi diye. Ama girmek icin eski telefon numarama gelen SMS kodunu istedi. O telefon numarasi artik kullanilmiyor ve bende desteke asagidaki gibi mesaj attim:
Alıntı
Merhabalar,
Yillar Once sizin platformda uyedimi ve su anda giris yapamiyorum cunku yaklasik 2 yildir kullanmadigim telefon numarama sms kodu istiyor. Telefon numarasini nasil degistirebiliriz?
Ve cevaben ise asagidaki mesaji aldim onlardan:
Alıntı
Merhaba,
Web sitemizde ve mobil uygulamamızda yaşanan sunucu ve servis sağlayıcı erişim aksaklığı teknik ekibimizin takibindedir.
Konu mümkün olan en kısa süre içerisinde çözülecek ve sistem devreye alınacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz
Bu kadar rezalet, bu kadar da sacmalik olmaz. 2 cumle okuyamayan, kopya yapistir ile alakasiz cevap veren bir destek varken ona birakin yuzbinlerce lirayi, tek bir kurus bile emanet edilmez !!
Rezaletin daniskasi...
Bu arada o destek mesajina cevaben olarak lutfen mesajimi dogru duzgun okuyup destek olurmusunuz diye yazdim ama 24 saat gecmesine ragmen cevap yok.
Dusunun, Sitede birkac bitcoin var, satmak istiyorsunuz ama siteye giremiyorsunuz ve o surede bitcoin asiri dusuyor, onbinlerce dolar zarariniz olusuyor. Bu zarari kim karsilamasi gerek? Normal bir ulkede bunu paribu karsilamasi gerekirdi ama gel gor ki ulke normal degil !!
Orda param var mi yok mu, ne kadar var konusunda hic bir fikrim yok. 2017-2018 de al sat ile cok fazla bitcoin ve altcoinim vardi. Sonra bir anda o isleri biraktim, gereksiz stres yuku olustu. 2 gun once nedense aklima geldi bir bakayim ne var ne yok dedim, bakamadim