Hocam ben konuyu çok uzun tuttum diye kendi kendime soruyordum sen benden uzun yazmışsın
Ya şöyle zaten amacım 3K'ya yurt dışına gitmek değil ancak senelerdir böyle firmalar var bende duymadım hiç giden ancak bilemedim de. Ayrıca kursa gitmek istememdeki sebep online olsun başka türlü olsun çok verim alamıyorum. 3. gün sıkılıp kapatıyorum. Sırf o yüzden kursa gitmek istiyorum aslında. Belki bu tarz bir yerden eğitim alıp memnun kalan bir yer olmuştur diye buraya sormak istedim. Sonuçta platformda çeşit çeşit insan var
Ya inan bu ingilizce öğrenme konusunda takıldığım o kadar fazla engel vardı ki bunları anlatmasam olmazdı biliyorum uzun oldu ama bil istedim. Çünkü gerçekten safi düşüncelerle kursa gidip öğrenmek istediğinde başına gelebilecek ki muhtemeldir ki gelecek olan şeyleri uzun uzun yazmak istedim ama öğrenin ingilizce öğrenmek her zaman iyidir. Yarın öbür gün arkadaşınla taksimde eminönü'de gezerken bir turist bir yer adres veya Sultanahmet'i sorar cevap verirsin yanındaki arkadaşının ağzı açık kalır tabiri yerindeyse avel avel bakar

. Bence bu durumu yaşamak ve yaşatmak çok eğlenceli. Hele ki yakın arkadaşsa tadından yenmez