Öncelikle herkese iyi akşamlar. Konu yerini tam olarak tespit edemediğim için buraya açtım, yanlış ise bildirin lütfen.

Son 1 yıldır ingilizce eğitimi almak istiyordum. Bununla alakalı pandemi nedeni ile çok fazla online eğitim test ettim. Anlatımlar aslında yeterli ancak ben online da çok fazla odaklanamıyorum. Veyahutta 3 günden itibaren artık sıkılmaya başlıyorum. Bu yüzden yüz yüze eğitim almaya karar verdim. Eskiden İstanbul Anadolu yakasında çalışırken sürekli olarak Mecidiyeköy metrobüste aktarma yapardım. Burada da sürekli elime ingilizce kursları için kâğıt tutturup ingilizce kursumuza katılmak ister misiniz vs deniliyordu. Açıkçası o dönemde neredeyse hiç boş vaktim olmuyordu, hafta sonu bile çalışıyordum. Bu sebepten pek ilgilemedim. Hatta o dönemlerde bile online kurs ile öğrenmeye çalışmıştım, ancak başarısız oldum. Şu anda Mart-Nisan aylarında yüz yüze eğitim almak adına kurs arayışına gireceğim, ancak kafama takılan bir şey oldu. Kurs fiyatları uygun olup bir de yurt dışında 1 hafta, 2 hafta gibi sürelerle size orada da eğitim veriyorlar. Hem farklı bir ülke görme adına, hem de yurt dışında öğrendiğim dilin aslında ne kadar kullanılabilir (Konuşmada kendimi yeterince anlatabiliyor muyum? Karşı tarafı rahatlıkla anlıyor muyum?) olduğunu anlamak adına böyle bir şey düşündüm. Böyle bir kurs sonunda da kelime olarak kendimi Cambly veya benzeri daha uygun uygulamalarda sürekli olarak ana dili ingilizce olan insanlarla konuşarak geliştirmek istiyorum. Bu konuda daha önce tecrübesi olan, bu tarz kurslarla geçmişte bulananlar bu konuyla alakalı yaşadıkları olumlu veya olumsuz tüm her şeyi yazarlarsa memnun olurum.

Şu anlık zaten karşıma bu konuda Google'da 1. sırada çıkan firma JustEnglish bu firma hakkında ne düşünüyorsunuz?