Ben stajımı hayat okulunda yaptığımdan böyle şeyler hiç yaşamadım, ama tavsiyem gerekli materyallerle(kayıt vb. bir avukata danış) dava açman olacaktır çünkü bu yapılana mobbing(zorbalık, baskı, şiddet) deniyor.
Gerekli yasal aksiyonları aldıktan sonra da staj yerini değiştirt hocalarına.
Hocaların hiçbiri ilgilenmiyor staj yerimi bile kendim buldum o kadar yani. Daha bu anlattıklarım 10'da 1'i falan.
ben staj yaparken staj hocam her ne olursa olsun bilgimiz olsun diyordu tabi lise için konuşuyorum ben kesinlikle beni bilgilendirin diyordu
Bende şuan liseyim ama hocalarımız aşırı aşırı bile yanında az kalır efsane ötesi ilgisizler.
Kayıtta "Seni video kaydına aldım, şikayet edeceğim" tarzı şeyler söylersek o kaydın sonu iyi bitmez. Kendimizi savunmak yasak olmuş
Valla hocam bilmiyorum öyle bir kural koymuşlar zaten ben bu şekilde dava olayı düşünür kayıda alırsam ve seni kayda aldım falan dedikten sonra üzerime gelirse zaten geldiğiyle kalacağını adım kadar biliyorum aksine üzerime gelmekle kendi zararlı çıkar kolunu bacağını kırarım işte bu yüzden bu adamlara bir şey yapmamak için bir şey yapmayıda geçiyorum en basit seviyelerine düşüp tartışmak bile istemiyorum.