Devletin verdiği parayı öder iş yerleri. Üstüne ekleme zorunlulukları yok. Bunun dışında hakaret küfür varsa bırakın. Bende üniversite stajyeriyim. Kimse böyle davranmaz. Abi kardeş abla kardeş gibiyiz herkesle. O yüzden staj en fazla uzar ama böyle lanet insanlarla uğraşmayın bırakın. Okulla mutlaka görüşün
Hocam okulun hiçbir hocası ilgilenmiyor staj yerimi bile kendim buldum ama böyle bir yer olduğunu nerden bilebilirdim, hocaları arayıp durumu anlattığımda adamlar 'Telefonu kapat artık' dermiş gibi konuşuyorlar benim ile.
Video kaydını belirtmediğin sürece alamazsın kardeşim, yasal yollardan bilmiyorum çözümün var mı yalnız çoğu bildiğim stajyer şuanda seninle aynı durumda. Sorumlu hocana iletmelisin durumu, aman video ses kaydı olayına düşme.
Evet hocam biliyordum zaten bende bunu ya.
1. Suan istersen staja gitmeyebilirsin..velin izin vermedigi surece zorunlu degil. Egerki velin izin vermezse hocan fesih tutanagi oraya gidip imzalatacak o kadar ama bu seferee okulda ime dersini alacaksin
Hocam zaten ya stajı bırakacağım yada başka bir yer ama kabul eden yer yok.
Ben de bi reklam firmasında öyle muamele görüyordum. Güya bana Grafik tasarım öğretecek olan SORUM(SUZ)LU abimiz grafikerlik haricinde herşeyi yaptırıyordu. Yok masayı sil yok şurayı temizle yok şunu şöyle yap vs, direk başka staj yeri buldum kendime çıktım ordan. Gittiğim firma ise sanırım ömrüm hayatım boyunca bulabileceğim en kaliteli personele sahip yerdi. Hakkını ödeyemem ordakilerin.
Hocam vallahi haklısınız ben orada CNC makinalarını öğrenmem gerekirken 3-4 aydır gidiyorum 1 kez CNC makinasına dokunmadım, her gün yer süpür, orayı temizle, şunu taşı, buna yardım et, şunu ordan al saçma sapan amelelik şeyler, çıkacağım ama nereyi arasam olumsuz, illaki bir tanıdık olması gerekiyor benim bu staj gördüğüm firma stajyer alımlarını kapatmışlardı arkadaşımın babası tek telefon ile oğlunu oraya aldırdı 2 miz beraber gidip geliyoruz yani ortada kaldım etrafımda yardım alabileceğim kimse yok torpili bile geçiyorum torpili batsın, fikir danışabileceğim çevremde kimse yok.