Akad35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPhone 7 den geçtim gayet memnunum 128 veya 256 gb alın 4 yıl kafanız rahat olur
Hocam yarın birde telefonu elle göreceğim, bakalım hayırlısı.

mavirane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocukluğumdan beri iPhone, 2-3 aydır da iPhone SE 2 kullanıyorum. Orta tuşu olduğundan dolayı çok tepki aldı fakat ben böyle sevdiğim için aldım, sizin hoşunuza gider mi bilemem. Bataryası o kadar yüksek değil bunu da dikkate alın, aşırı kullanımınız yoksa günü rahat çıkarırsınız. Bunların dışında zaten adı yeter. Gayet güçlü bir telefon ve yıllarca kullanırsınız.
Hocam vallahi bende orta tuşlu seviyorum ne çok küçük nede kocamaan ekran olsun istiyorum. Zaten telefonla açıp gece gündüz oyun oynamak için değil sağa sola gittiğimde beni bunaltmasın şarj için olsun, eskiyince kasmasıdır ama galiba doğru kararı verecek gibiyim.

MustafaKavaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar. Özellik açısından iphone 11 e yakın. Tek kötü özelliği ekran boyutu çok küçük. Eğer küçük ekran sıkıntı olmayacaksa düşünmeden direk alın. Eğer boyutu küçük gelirse iphone xr veya 8 plus a bakın.
Yarın bakacağım elle kontrol edeceğim eğer çok küçük bir ekran değilse bana yeter hocam ya çok aşırı büyükte ekran bana gitmez ya.